ÜYE GİRİŞİ
ÜYE GİRİŞİ
Ana Sayfa | Haberler | Tanıtım Günleri 9 Kasım 2017 Tarihinde Yapılmıştır

Tanıtım Günleri 9 Kasım 2017 Tarihinde Yapılmıştır

Merkezi Araştırma Laboratuvarı olarak 16 Kasım 2017 tarihinde laboratuvarı tanıtmak amacıyla tanıtım etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe Bayburt Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hanefi Bayraktar, Laboratuvar yönetimi ve çok sayıda akademisyen katılmıştır. Laboratuvarda yapılan analizler ve mevcut bulunan cihazlar, yeni yapılmaya başlanan analizler ve yeni hizmete başlayan otomasyan sistemi hakkında ayrıntılı bilgi verilmiştir. Laboratuvar çalışanları tarafından ayrı ayrı sunumlar gerçekleştirilerek laboratuvarda bulunan bütün imkanlar hakkında ayrıntılı bilgiler verilmiştir. Özellikle yeni faaliyete geçirilen otomasyon sistemi tanıtılarak, analiz başvurularının şeffaf ve hızlı bir biçimde otomasyon sistemi üzerinden alınacağı belirtilmiştir. Etkinlik sonunda, katılımcıların da düşünceleri ve katkıları alınarak gerekli değişiklikler ve ihtiyaçlar belirlenmiştir. Laboratuvar yönetimi olarak katılımcılara teşekkür eder ve daha fazla soru ve görüşler için bumer@bayburt.edu.tr adresinden görüşlerinizi her zaman bekleriz.

Teşekkürler,

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Yönetimi