ÜYE GİRİŞİ
Ana Sayfa | Haberler | Merkezi Araştırma Laboratuvarı Tanıtım Günleri

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Tanıtım Günleri

Üniversitemizin Kıymetli Mensupları;

Üniversitemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarı, bünyesinde yer alan farklı laboratuvarlar ve cihazlarla siz değerli araştırmacılara hizmet vermek için katkılarınızı beklemektedir. Yenilenen ve otomasyon sistemi şeklinde hazırlanan internet sitemiz yayına başlamıştır. Verdiğimiz hizmetler ile alakalı fiyatlar güncellenmiş olup üniversitemiz mensuplarına önemli fiyat indirimleri bulunmaktadır. Gayemiz Merkezi Araştırma Laboratuvarını hak ettiği iş yüküne taşımak ve başta üniversitemiz olmak üzere ülkemizin bilimsel gelişimine katkı sağlayacak şekilde çalışması için gerekli ortamı oluşturmaktır. Bu bağlamda 09.11.2017 tarihinde saat 11:00’de Bayburt Üniversitesi Uygulama oteli 15 Temmuz Milli İrade konferans salonunda yaptığımız yenilikleri sizlere aktarmak ve siz değerli araştırmacılar ile fikir alış-verişinde bulunmak üzere toplantı tertip edilmiştir. Katılımlarınız bekler iyi çalışmalar dileriz.

Merkezi Araştırma Laboratuvarı Yönetimi

Bayburt Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı © 2017